World BudoSai & IOGKF 40th Anniversary Event 2019 Naha, Okinawa, Japan

World BudoSai & IOGKF 40th Anniversary Event 2019                        Naha, Okinawa, Japan

I 2019 er der igen World BudoSai, men denne gang bliver det kombineret med IOGKF 40 års jubilæum – med andre ord, det er lagt op til en af verdens største karatebegivenheder inden for traditionel karate.

World BudoSai 2019 finder sted i Naha, Okinawa fra den 29. juli til den 4. august.
Alle IOGKF’s medlemmer, kan deltage og har mulighed for, at arrangere deres egen tur til Okinawa.

I Danmark har vi tradition for, at dem der har lyst, rejser sammen og oplever, en andre dele af det japanske rige – end ø’en Okinawa, hvor BudoSai finder sted.
Denne gang har vi talt om, at udvide turen til Kyoto, Japans gamle hovedstad. Kyoto er det eneste sted i Japan, som ikke blev bombet under 2. Verdenskrig – og hvor man virkelig kan opleve det ”gamle” Japan.  Her findes hundredevis af antikke templer, som oser, af den oprindelige kultur og giver en helt enestående oplevelse, af japansk arkitektur og kultur.  Har man
                                                                                          ikke været i Kyoto – har man ikke været i Japan


Tanken er, at rejse omkring den 21/22. juli – og retur den 5. august - så turen bliver ca. 14 dage.

Er du eventuel interesseret i at rejse sammen med os, på denne enestående tur, skal jeg bede dig sende mig en mail med følgende oplysninger på hlarsen@karateklub.dk

Fuld navn, som i dit pas
Fødselsdato

Når jeg har et overblik over interessen, vil jeg kontakte forskellige rejseagenter og få et tilbud, som jeg så vil sende til dig. Først derefter skal du tage endelig stilling til, om du ønsker at deltage….

Du bedes derfor skrive til mig , så hurtigt som muligt – tilbuddet vil komme i august, da man ikke kan reservere fly, mere end 12 måneder for ud.

Glæder mig til at høre fra dig

Chefinstruktør
Henrik Larsen
hlarsen@karateklub.dk